Tehnički pregled motornih vozila

Brzo i lako, obavite tehnički pregled i registraciju vozila bez odlaska u MUP po registracionu nalepnicu.

Zakažite termin

Brzi servis vozila

U našem Auto Centru možete izvršiti proveri proveru nivoa ulja, zamenu antifriza i rashladne tečkosti, kao i zamenu guma.

Uslužno autopranje - USKORO

U našem Auto centru uskoro će biti dostupna u samouslužna autoperionica sa dva automata za pranje vozila.

Nekoliko reči o nama

car

Osnovna delatnost Tehničkih pregleda Bane je registracija vozila, osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog pregleda za putnička i teretna motorna vozila, motocikle, radne i poljoprivredne mašine, prikolice i ostala vozila.

Od našeg osnivanja stekli broj veliki broj klijenata koji su prepoznali naš kvalitet i koji su nam ukazali svoje poverenje. Kod osiguranja vozila sarađujemo sa dve eminentne osiguravajuće kuće: Dunav osiguranjem i Generali osiguranjem, čije usluge Vam možemo pružiti.

Pored registracije, osiguranja od auto odgovornosti i tehničkog pregleda, ostale usluge koje pružamo kako pravnim tako i fizičkim licima:

* Odjava i plaćanje poreza na prenos vlasništva na celoj teritoriji Srbije
* Izdavanje probnih tablica
* Zaključenje KASKO osiguranja
* Izdavanje zelenog kartona
* Izdavanje ovlašćenja
* Osiguranje putnika
* Putno osiguranje

Tehnički pregledi BANE imaju ovlašćenje MUP-a Republike Srbije za IZDAVANJE REGISTRACIONIH NALEPNICA tako da kod nas možete izvršiti produženje registracije za vaše vozilo za 10-tak minuta. U slučaju da je vaše vozilo potrebno registrovati u MUP-u (prenos vlasništva, prva registracija, promena podataka u saobraćajnoj dozvoli) kompletna registracija biće realizovana ISTOG DANA.
U procesu je i aktivacija šaltera POŠTE gde će pored svih taksi za registraciju, korisnicima biti omogućemo i plaćanje ostalih računa.

Za fizička lica nudimo mogućnosti plaćanja – na 6 mesečnih rata čekovima građana, platnim karticama kao i putem administrativne zabrane do 12 mesečnih rada.

Posebne pogodnosti koje pružamo pravnim licima u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje je kompletno vođenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.

U narednom periodu će biti početi sa radom i USLUŽNA PERIONICA gde će vlasnici vozila moći brzo i lako da srede svoje četvorotočkaše.

Brzi auto servis

car

Za samo nekoliko minuta u našem servisu se može obaviti kontrola nekoliko kontrolsnih tačaka koje su vrlo bitne ukoliko krećete na odmor ili pripremate auto za zimsku sezone.

 • Provera nivoa ulja u motoru
 • Provera amortizera i trapa
 • Provera stanja pneumatika
 • Provera ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti
 • Kontrola upravljačkog sistema
 • Vizuelni pregled vozila
 • Provera svetlosne signalizacije
 • Stanje metlica brisača i usmerenost brizgaljki
 • Provera akumulatora
 • Provera kocionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled kočnica)
 • Kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije
 • Kontrola lampice upozorenja, sirene i ručne kočnicu

Naši Partneri

car

It is a long established fact that a reader will be distracted.

VRH