JKP Toplovod PROMO

Poštovani korisnici, pogledajte naš promotivni video i upoznajte se sa članovima našeg kolektiva, našim radom, kao i planovima za budući period.

Kompletan video >>>
ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДОВИМА – ТП БП19 (секундарна мрежа)
22 Мај 2020
#

* за већи приказ кликните на фотографију

ОБАВЕШТЕЊЕ БЕСПЛАТНО ИСПУШТАЊЕ ВОДЕ
21 Мај 2020

      Поштовани корисници,
Подсећамо Вас да у складу са Одлуком о снабдевању топлотном енергијом у Граду Београду, све иза топлотне подстанице представља „кућну грејну инсталацију“ која је одговорност власника станова, односно Ваше стамбене заједнице. Кућне инсталације кроз зграду, као и у становима морате одржавати сами. ЈКП „Топловод“ се не бави одржавањем кућних грејних инсталација.

У жељи да помогне корисницма који желе да изврше неке радове на својим грејним инсталацијама, ЈКП „Топловод“ без накнаде врши испуштање воде из система свима који поднесу одговарајући захтев. Ова могућност важи од 15. маја до 25. августа. Иза тог датума, сваки захтев за испуштањем воде из кућних инсталација биће наплаћиван у складу са Ценовником.

Искористите прилику да без додатних трошкова пражњења воде из система, урадите све оно што је Ваша обавеза и отклоните све недостатке које сте уочили у току грејне сезоне: промените непоуздане и кородиране делове цевовода, замените вентиле, уградите озраке, исперете радијаторе и све друго што ће Вам омогућити боље и поузданије грејање. Оджавајте и улажите у грејне исталације, како би имали квалитетну испоруку топлотне енергије!

Подсећамо да је крајњи рок за завршетак радова на инсталацијама које су иза топлотне подстанице, 15.септембар. Уколико до овог датума не завршите све радове на кућни инсталацијама, битно угрожавате почетак грејне сезоне.

Захтев за пражњење кућних грејних инсталација у стамбеним зградама може се поденети у диспечерском центру ЈКП „Топловод“ у Улици Војводе Мишића 241, а све информације позивом на број 011/872-8482 или 872-2248

ЗАВРШЕНА ГРЕЈНА СЕЗОНА 2019/2020
21 Мај 2020

      Грејна сезона у Обреновцу приведена је прошле недеље крају. Иако грејна сезона званично траје у периоду од 15. октобра до 15. априла, радијатори у домовима наших суградјана били су топли до 11. маја.

Обданишта у Обреновцу су грејана чак и два дана дуже, тако да се да грејањем престало 13. маја

ЈКП ТОПЛОВОД ОБРЕНОВАЦ - Реклама 2020
OБАВЕШТЕЊЕ ЗА НОВЕ КОРИСНИКЕ ИЗ БЕЛОГ ПОЉА
18 Октобар 2019

      Обавештавају се будући корисници који ће се прикључити на систем даљинског грејања нових конзума ТП БП15 и ТП БП13 у центру Белог поља, да доставе комплетну документацију у ЈКП Топловод (Војводе Мишића бр. 241).